Gama SP Sun

Adauga protectie solara la ingrijirea ta zilnica cu System Professional

In timp ce savurezi intalnirea cu soarele, cu plaja, cu piscina sau pur si simplu, te relaxezi, parul si pielea duc o lupta aspra cu actiunea directa a razelor soarelui. Şi daca protejarea pielii este un dat, toata lumea este preocupata de acest aspect, la fel de important este sa oferim protectie maxima si ingrijire speciala si parului in timpul si dupa expunerea la soare.
Gama solara SP SUN aduce o adevarata performanta in arta ingrijirii si protejarii parului. Personalizata. Individualizata. Pentru un serviciu premium. Şi acasa, dar si la coafor. Atat in timpul expunerii la soare, cat si dupa.

Ingrijire zilnica

Combina ingrijirea perfecta a parului cu protectia contra razelor solare folosind SP Sun Concentrate. Acesta este creat exclusiv pentru a fi mixat cu tratamentele rinse-off System Professional. Astfel, parul primeste o ingrijire cu adevarat personalizata adaugand protectie UV* la regimul zilnic de ingrijire. (*pana la 10 ore expunere la soare).

Expunere intensa la soare

SP Sun UV Spray iti asigura scutul protector in timpul expunerii la soare, iar AfterSun Shampoo, AfterSun Conditioner si AfterSun Moisturizing Fluid sunt perfecte dupa expunerea la soare, atunci cand parul are nevoie de hidratare si ingrijire dupa lungile sedinte de soare si baie.

  • SP Sunscreen
    SP Sunscreen
  • SP Aftersun Builder
    SP Aftersun Builder