Gama SP Care Styling

Styling fara compromis

SP Styling iti prezinta oportunitatea de a crea coafuri perfecte fara niciun compromis in ceea ce priveste ingrijirea, adica un Par sanatos, un Styling personalizat, o Finisare fara cusur, o Stralucire vibranta. Ritualul de ingrijire incepe cu SP Hair Alchemy si continua cu noul SP Fusion Service ce combina produsele pentru coafat cu cele de ingrijire finala.

Tehnologia SP Styling pentru coafuri perfecte, super-stralucitoare

Tehnologie SP Styling netezeste suprafata firului de par. Astfel, lumina este mai bine reflectata iar efectul de stralucire este maxim. SP Polishing Technology are la baza un complex de polimeri de netezire, uleiuri si ingrediente de ingrijire cu consistente diferite, fiind capabila astfel sa completeze golurile din suprafata firului de par. Rezultatul final este o suprafata a firului de par perfect neteda, mult imbunatatita, pe care lumina se poate reflecta mai bine, obtinand astfel un luciu amplificat.

Descopera cel mai inalt nivel de ingrijire personalizata, creat din alchimia perfecta intre STYLING si INGRIJIRE

Prin combinarea unui produs de final care cu un produs de styling, stilistul creeaza o noua formula cu o consistenta si performanta diferite de produsele originale, pentru noi si variate coafuri astfel incat rezultatul sa fie unul complet nou, cu adevarat personalizat: volum si efect de matase, bucle lejere si catifelate, par drept cu volum, textura cu luciu intens.

Gama SP Styling contine 9 produse

Patru dedicate pregatirii coafurii: Elegant Shape, Polished Waves, Delicate Volum si Resolute Lift. Ele sunt excelente pentru a crea volum, onduleuri sau amploare. Textura si finisarea se obtin cu Satin Polish, Refined Texture si Exquisite Gloss. Pe cand Sublime Reflection si Perfect Hold fixeaza coafura si ii ofera stralucire.

  • SP Styling Pregatire
    SP Styling Pregatire
  • SP Styling Definire
    SP Styling Definire
  • SP Styling Finisare
    SP Styling Finisare