Gama SP Men

Barbatii care merg la salon sunt interesati sa beneficieze de mai multe servicii, nu doar de o simpla tunsoare si styling. Pentru a le satisface cerintele trebuie sa avem in vedere faptul ca ei au nevoi specifice iar solutiile pe care le prezentam trebuie sa fie de asemenea cu specific barbatesti. De obicei, barbatii se confrunta cu urmatoarele probleme: matreata, scalp sensibil, scalp iritat, subtierea firului de par, rarirea podoabei capilare, caderea parului, incaruntire.

SP Men decodifica perfectiunea oferind produse si tratamente personalizate pentru a acoperi intreg spectrul de nevoi: par sanatos, styling usor, culoare naturala.

Par perfect sanatos, scalp perfect echilibrat, fara probleme

Colectia de produse SP Men satisface toate nevoile parului si scalpului. Gama este structurata pe trei categorii diferite de tratamente care se folosesc separat dar pot fi si mixate pentru mai multa forta.

 • INGRIJIRE COMPLETA: sampoane si tratamente-tonic care raspund nevoilor specifice cu care se intâlnesc barbatii in ceea ce priveste parul si pielea capului.
 • STYLING SUPERIOR: produse de styling-aids care iti decodeaza lookul tau unic, individual, perfect.
 • NUANTARE sau expertul tau in repigmentarea parului grizonant, in doua variante, pentru par negru si saten.

Perfectiune dubla, pentru par si scalp

Avand inglobata in formule tehnologia de ultima generatie, SP Men iti ofera solutia perfecta: SP Men Decoding Service, un tratament care se face in salon si care iti trateaza si parul si scalpul in acelasi timp. Astfel, la plecarea din salon, te poti bucura de un look total ingrijit, atragator. Este natural ca parul sa fie expus neincetat la actiunea nefasta a radicalilor liberi iar factorii de mediu afecteaza atât firul de par cât si scalpul. Parul se subtiaza, incepe sa cada, scalpul devine sensibil, se descuameaza. SP Men Decoding Service foloseste un complex activ de tratare a scalpului in tratamentele sub forma de Tonic si o formula cu ingrediente de intarire si fortificare in tratamentele sub forma de Elixir pentru a elimina aceste efecte negative.

 • SP MEN TONIC + STRENGTH ELIXIR – FOLOSITE IMPREUNA   POT  DUBLA PUTEREA FIECARUI FIR DE PAR.
 • SP MEN TONIC + HYDRATE ELIXIR – FOLOSITE IMPREUNA   POT  DUBLA INGRIJIREA SI PROTECTIA FIECARUI FIR DE PAR.

arhitectura gamei SP Men

 • SP Men Ingrijire pentru par si scalp 1
  SP Men Ingrijire par si scalp
 • SP Men Ingrijire pentru par grizonant
  SP Men Ingrijire par grizonant
 • SP Men Styling
  SP Men Styling