Despre SP

Filozofia System Professional

Intotdeauna la cel mai avansat nivel stiintific si tehnologic, System Professional a impus continuu standarde noi de excelenta in arta ingrijirii parului. Cu o expertiza de 40 de ani, System Professional se reinventeaza mereu, folosind cea mai noua tehnologie din domeniu și aducand ingrijirea parului la cel mai inalt nivel. Intr-o abordare unica, System Professional prezinta formule si servicii exclusive pentru nevoile speciale ale fiecarui client. Este pentru prima data cand un client poate experimenta in salon o experienta de ingrijire a parului cu adevarat personalizata, creata de stilist special pentru el.

Arta perfectiunii in ingrijirea parului

System Professional ofera ingrijire personalizata in functie de fiecare tip de par si de rezultatele dorite. Formulele magice garanteaza cea mai inalta performanta de ingrijire pe diferite nivele de tratament raspunzand cu succes si celor mai exigente nevoi ale parului si scalpului. Serviciul revolutionary SP Hair Alchemy dezvaluie un univers creat din alchimia perfecta dintre doua lucruri ce par opuse: pe de o parte, stiinta care presupune cercetare si excelenta tehnologica si, pe de alta parte, o lume emotionala a frumusetii plina de conditii estetice si dorinta nestavilita catre fabulos.

Momentul perfect pentru perfectiune

System Professional foloseste tehnologie de ultima ora si inovatii stiintifice atat in produse cat si in instrumentele, accesoriile si serviciile care insotesc aceste produse si pune la dispozitia stilistului produse si instrumente cu care el sa creeze pentru clientii lui, ca un adevarat alchimist, experiente personalizate, individualizate de traire a frumusetii.

Colectiile de ingrijire System Professional

SP Luxe Oil
SP Care
SP Sun
SP Styling
SP Men

Hairstilistii despre System Professionals


Pentru mine, System Professional inseamna fascinatia parului lung. Imi place sa colorez, sa tund, sa coafez… tot ce presupune meseria de coafor, insa ceea ce ma reprezinta cu adevarat este stylingul pe par lung. Pentru aceasta conteaza foarte mult felul in care pregatesti parul, deci ingrijirea este esentiala iar System Professional este exact ce am nevoie. Dupa ingrijire urmeaza stylingul, SP Styling, gama perfect optimizata pentru nevoile mele, iar dincolo de produse este atuul imaginatiei si indemanarii.
Echipa WELLA ROMANIA - Emil Hurubean


Pentru mine, System Professional reprezinta un inalt nivel in ingrijirea parului: tratamente customizate, perfectionate – cu adevarat profesionale. Recunosc, sunt dependenta de SP, sub toate aspectele – utlizarea produselor, provocarile ce apar si posibilitatile nelimitate pe care mi le ofera in meseria de stilist. Invatand aceasta gama am intrat intr-o lume a detaiilor fascinante despre firul de par si scalp, acumuland informatii extrem de interesante si utile. Şi ce este mai frumos este faptul ca acest lucru nu se termina niciodata… Iubesc SP… pur si simplu pentru ca nu pot altfel…
Echipa WELLA ROMANIA - Arabella Zadic